El Prat empata amb el Ceuta

El Prat ha aconseguit classificar-se per la segona ronda del play-off d’ascens a 2a B amb un empat que ha arribat als minuts finals de l’enfrontament. Els del Baix Llobregat, que han estat un pèl millors a la represa, han hagut de patir per eliminar el Ceuta.

Primera meitat travada

Tant locals com potablaves han sortit temorosos a l’Alfonso Murube. Durant el primer quart d’hora de partit, només hi han hagut dues ocasions de perill, una per a cada equip. Tot i això, la primera meitat s’ha caracteritzat per la falta de joc i per constants interrupcions.

L’equip blanquinegre s’ha carregat de targetes i a la recta final ha pressionat buscant el gol que els classifiqués. La darrera jugada ha estat la més clara del partit, en una centrada que s’ha passejat per l’àrea petita del Prat. Al descans, el marcador ha estat d’empat a zero.

Partit animat a la represa

Els dos conjunts han sortit més endollats després de passar pel vestidor i ha quedat demostrat abans del minut 50 amb una ocasió clara per a cadascun. Tot i no ser el guió esperat, el Prat ha estat més protagonista amb fins a tres ocasions claríssimes de Raillo abans del minut 70.

Tot i això, el Ceuta ha colpejat primer. Víctor González ha avançat els seus amb un gol que deixava fora el Prat. Els potablaves no s’han arronsat i, minuts després, han pogut fer l’empat amb un gol que l’àrbitre ha invalidat per fora de joc. El Ceuta ha respirat alleujat però l’alegria els ha durat poc. Al minut 83, Sergi Moreno ha anotat l’1 a 1 i aquest cop sí, el gol ha pujat al marcador.

El Ceuta ho ha intentat fins al final, però un Prat valent ha estat a punt de fer el tercer abans del xiulet final. Amb aquest empat el Prat fa bo el 2 a 1 de l’anada i es classifica per la segona ronda dels play-off a l’espera de conèixer el seu nou rival.