El Juvenil A del Barça ha caigut en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei davant del Reial Madrid per 0 a 2. Els blancs han encarrilat el matx amb dos gols en els primer vint minuts de joc. Els blaugrana hauran de remuntar aquest resultat en la tornada de l’eliminatòria la setmana vinent a Madrid.

Dues arribades blanques, dos gols

Els blaugrana han iniciat el matx amb més ritme que el Madrid i controlant la possessió de la pilota. El Barça ha intentat crear perill per la banda esquerra mitjançant el desequilibri d’Ansu. Amb el pas dels minuts, els visitants han anat guanyant metres i al minut 12 han obert la llauna. Baeza ha aconseguit un autèntic golàs, després de rematar per l’escaire una centrada mil·limètrica d’Àlex. El 0 a 1 ha esperonat encara més els madridistes i set minuts més tard Rodrigo ha signat el 0 a 2 amb una meravella de gol. Ha driblat tres defensors blaugrana i ha definit a la perfecció amb un xut per l’escaire. Abans d’arribar al descans, Marvin ha avisat de nou el Barça, però aquest cop Arnau Tenas ha evitat el tercer.

Un Barça estèril en atac

A la represa, el Madrid ha continuat controlant el matx, però els blaugrana han estat a punt de retallar distàncies. Lucas ha assistit Ansu, que ha rematat fregant el pal de la porteria defensada per Altube. En el minut 63, els madrilenys podrien haver sentenciat els blaugrana en una gran jugada personal de Rodrigo que s’ha estavellat al travesser. Finalment, el Madrid s’ha endut la victòria per 0 a 2 i els blaugrana hauran de remuntar la setmana vinent en la tornada dels quarts de la Copa del Rei juvenil.