La temporada de l’Horta ha estat per emmarcar. En el segon any de Nacho Castro a la banqueta del Feliu i Codina l’equip ha jugat play-off d’ascens a Segona Divisió B. Una fita històrica en un equip humil i amb un pressupost molt baix que la derrota davant el Moralo no pot tacar. Però la plantilla i el cos tècnic s’han revalorat i  ara s’obren molts interrogants al voltant del futur.

Continuarà Nacho Castro?

Sembla molt difícil que l’arquitecte d’aquest Horta històric pugui seguir a la banqueta del Feliu i Codina. El tècnic asturià ha desmentit que tingui cap oferta de l’Espanyol B, però ha confirmat que sí que en té d’altres equips i de l’estranger. Nacho Castro vol dedicar-se professionalment al futbol i deixar de compaginar la seva feina amb les banquetes. Per fer això, necessita una estabilitat econòmica difícil en un equip de Tercera Divisió.

Quins jugadors seguiran jugant al Feliu i Codina?

És una resposta molt difícil de respondre. La gran temporada de l’equip ha provocat que la gran majoria tinguin ofertes de categories superiors i més ben remunerades. Qui segur que marxa és Guillem Rodríguez. El lateral dret ha confirmat que fitxa pel filial del Reial Madrid. Un equip que juga a Segona Divisió B però que està disputant el play-off d’ascens a Segona A.

Encara no se sap què passarà amb els 4 cedits de l’Espanyol B, però alguns com Dani Ribelles han penjat missatges a les xarxes acomiadant-se.

Xavi Manrique, un altre cedit blanc-i-blau, també ha escrit un missatge de comiat a Twitter.

Sergio Castillo és un dels que tindrà més ofertes. Tot i no ser dels més joves, té 27 anys, la seva sortida de la pilota des de la defensa serà un reclam molt fort per a equips que vulguin sortir jugant. El dia del CE L’Hospitalet va fer una classe magistral.

Però n0hi ha molts més. Pràcticament tota la plantilla té o tindrà ofertes millors. Ara caldrà veure quina és la decisió que prenen. Alguns volen seguir junts i d’altres volen provar fortuna a filials o equips de Segona B. El que queda clar és que aquest serà un estiu mogut als despatxos del Feliu i Codina.