@TerrassaFC

Sergio Castillo, “Casti”, deixa l’Horta després de tres temporades defensant la samarreta blanc-i-negra. La destinació del central barceloní serà el Terrassa, equip que va disputar la final del play-off d’ascens a Segona Divisió B. El jugador, de 28 anys, ja va ser pretès pel club egarenc la temporada passada, però Casti va preferir continuar amb els hortencs. Aquest any, el central ha decidit fer un pas endavant i cercar altres reptes lluny del Feliu i Codina.

La sortida de pilota, marca de la casa

Sergio Castillo, més conegut com a Casti, va arribar a l’Horta fa tres temporades procedent del Masnou. Abans però, es va formar com a futbolista al Sants. En aquests tres anys al Feliu i Codina, el central ha jugat un total de 99 partits amb el club hortenc i ha marcat sis gols. Una de les fites més destacades va ser disputar el play-off d’ascens a Segona B la temporada 2018-19.

Casti destaca per una gran sortida de pilota. Una qualitat que ha meravellat els aficionats del Feliu i Codina. A més, també és un jugador que destaca pel domini del joc aeri. Sergio Castillo es retrobarà al Terrassa amb alguns excompanys de l’etapa a l’Horta, com Galeano, Genís o Domi.