Casper Mortensen ha estat presentat com a jugador del FC Barcelona Lassa d’handbol. L’extrem esquerre danès ha firmat per a tres temporades procedent del Hannover per cobrir la baixa de Valero Rivera, que retorna a les files de l’HBC Nantes francès. De qualitats, no li’n falten. És ràpid, finalitzador i un tirador de penals excel·lent que arriba al Palau Blaugrana com a màxim golejador de la Bundeslliga, amb 198 gols i una mitjana de més de sis dianes per partit.

Or olímpic amb la selecció

Els seus inicis cal buscar-los a Dinamarca, on va jugar amb equips com el Viborg o el Bjerringbro Silkeborg. El 2015 va fer el salt a la Bundeslliga alemanya, primer amb l’HSV Hamburg i posteriorment al Hannover. Però els seus majors èxits els ha aconseguit amb la selecció. Va ser campió olímpic a Rio el 2016, subcampió del món a Barcelona el 2013 i subcampió d’Europa a Dinamarca el 2014.

Mortensen s’afegeix als reforços que els de Xavi Pascual estan fent per a aquesta temporada. L’últim a presentar-se serà el porter danès Kevin Möller.