Revista Panenka

El ‘btv esports’ comença una nova secció i aquesta serà una col·laboració amb la revista ‘Panenka’. La primera entrega d’aquesta nova cooperació és un repàs dels millors moments i també millors jugadors del futbol txec.

Des de Panenka a Nedved

Aprofundint en un dels futbolistes més mítics del futbol txec. És Antonin Panenka, famós pel seu llançament de penal que va revolucionar i va posar nom a una nova manera de tirar les penes màximes. També us expliquem una de les millors seleccions de txeques. Va ser la de l’any 1962, quan va arribar a la final del Mundial, però va acabar perdent davant el Brasil. Avancem en el temps i ens plantem l’any 1996, quan la República Txeca va perdre la final de l’Eurocopa contra Alemanya. En aquella selecció hi havia jugadors com Rosicky, Berger, Smicer, Cech, Poborsky i un jove Pavel Nedved, una de les últimes grans estrelles del futbol txec.

I per últim acabem aquest repàs de l’última visita del Barça a la República Txeca. Va ser la temporada 1999-2000, per tant, ara fa 20 anys. Els blaugrana es van imposar al Praga per 1 a 2. Una informació imprescindible abans de la visita del Barça al camp de l’Slavia de Praga a la Lliga de Campions.