El Barça CBS s’ha imposat al Mataró amb molta solvència. El matx ha començat molt igualat, però a partir del segon quart les blaugrana han estat superiors. El conjunt d’Isaac Fernandez ha guanyat el partit per 59-45, amb Elena Silva com a gran protagonista.

Segon quart decisiu

Les blaugrana han començat perdent de cinc punts, però ràpidament han aconseguit posar-se per davant en el marcador gràcies a dos triples consecutius de l’Elena Sílva. Ha estat un començament de partit molt disputat, i amb pocs punts per la gran defensa dels dos conjunts. Tant és així, que s’ha pogut veure en diverses ocasions com els dos equips esgotaven el seu temps de possessió. Els segon quart ha estat clau perquè les blaugrana s’avancessin en el marcador gràcies a l’efectivitat en els triples i al bon joc que han mostrat. La primera part ha acabat amb un contundent 34 a 16 a favor del Barça.

Domini aclaparador del Barça al segon període

Les d’Isaac Fernández han seguit amb el bon ritme amb el que havien acabat la primera part. En tot moment han sabut acabar les jugades amb una línia defensiva molt sòlida i amb efectivitat de cara la cistella. En canvi, les maresmenques no han trobat la manera de fer el seu joc per falta d’espais i, per tant, no han pogut anotar. En l’últim quart les visitants han intentat retallar diferències, però al davant s’han trobat amb un Barça que no ha defallit. El matx ha acabat amb una victòria clara del Barça per 59 a 45.