El CE Mediterrani i el CN Mataró han empatat a 10 en el partit disputat a la piscina Josep Vallès corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Premaat de waterpolo masculí.

Inici de partit per al Mataró

Es preveia que el partit entre el Medi i el Mataró seria molt igualat i, finalment, així ha estat. El primer quart ha acabat amb un lleuger avantatge per al conjunt de Beto Fernández. Un gol de Marc Corbalán 12 segons abans d’acabar ha fet que els mataronins acabessin el primers vuits minuts amb un mínim 2 a 3.

El segon quart ha tingut el mateix guió que el primer. Això sí, cap dels dos equips no ha pogut superar el rival. Parcial de 4 a 4 i, al descans, el Mataró seguia guanyant per un gol de diferència (6 a 7).

Després del descans, igualtat i avantatge del Medi

La igualtat i tensió existent entre els dos equips ha continuat fent-se palesa en els dos últims períodes. El tercer quart, una altra vegada, igualat. Parcial d’1 a 1 i els dos conjunts que han afrontat l’últim període amb possibilitat de victòria.

En el darrer quart, però, el Mediterrani, que perdia per 8 a 10 tres minuts abans del final, ha aconseguit igualar el matx. El repartiment de punts no ha acabat de deixar del tot satisfet cap dels dos equip. El Mediterrani que es queda a quatre punts de la cinquena posició, amb 20 punts, mentre que els mataronins veuen com el Terrassa, que és tercer amb 28 punts, ja té tres punts d’avantatge a la classificació.

El jugador nord-americà del Club Esportiu Mediterrani Benjamin Stevenson ha estat escollit el millor del partit després d’aconseguir sis dels 10 gols que ha marcat el conjunt entrenat per Jahzeel Martínez. Els altres anotadors santsencs han estat Javi Gorría, Donat Galeev, Jordi Pérez i Guillem García.