El Mediterrani ha guanyat el Sant Feliu per 7-12. Les santsenques han fet un tercer quart memorable, amb un parcial de 0-5, que ha permès aconseguir la victòria final i continuar en segona posició darrere del Mataró.

Primera part amb moltes alternatives

L’inici del partit ha estat vibrant. El Medi s’ha avançat al marcador ràpidament, però el Sant Feliu ha reaccionat per posar-se al capdavant. Tot i això, les barcelonines han aconseguit posar el 2-2 just abans d’acabar el primer parcial. A partir d’aquí, el Mediterrani ha fet un molt bon segon parcial. Des del 3-3 no han deixat pràcticament opcions al Sant Feliu i han acabat el segon període amb un parell de gols de distància, per arribar al canvi de banquetes amb el 3-5.

El Mediterrani liquida el partit

El tercer quart ha estat clau per al resultat final. El Sant Feliu ha començat molt bé el període i, inclús, s’ha arribat a posar 4-5. A partir d’aquest moment el Mediterrani ha liquidat el partit. Parcial de 0-5 en quatre minuts per deixar les il·lusions de les locals per terra i entrar en l’últim quart amb un marcador de 4-10. L’últim període ha estat un tràmit i el Mediterrani ha acabat sumant la victòria per 7 gols a 12.