Barça

El Barça ha guanyat a casa contra el Getafe per 2 a 1 en el partit corresponent a la 24a jornada de la Primera Divisió.

El Barça supera la pressió amb gols

Abans d’iniciar-se el partit, quan han saltat els jugadors al Camp Nou, l’onze titular ha sortit amb la samarreta d’Ousmane Dembélé amb el dorsal 11 al davant. Pel que fa al joc, el Getafe ha fet una pressió alta que el conjunt blaugrana ha pogut superar però amb molt d’esforç. Això sí, fins al minut 10 l’equip de Setien no ha començat a crear perill a l’àrea dels madrilenys. Messi ha tingut la més clara quan s’ha quedat sol davant de David Soria, però no ha picat prou la pilota, que ha atrapat fàcilment el porter. La passada ha estat de Sergio Busquets. Quan passaven 20 minuts de joc, Jordi Alba ha estat substituït per Junior Firpo per una lesió a l’adductor de la cama dreta. El Getafe ha tingut l’ocasió més clara amb un xut de Jorge Molina que ha marxat a córner. En el llançament de cantonada ha arribat el gol del Getafe. Rematada de cap de Molina que ha tret Ter Stegen i el rebuig ha estat aprofitat per Nyom per marcar a plaer. L’àrbitre Cuadra Fernández ha consultat el VAR i no ha donat el gol per falta de Nyom a Umtiti. Finalment ha arribat el gol blaugrana en una jugada que ha iniciat Umtiti i que ha passat a Messi. L’argentí ha assistit Griezmann amb un toc subtil i el francès ha definit molt bé davant de Soria.

El segon gol del Barça ha estat de Sergi Roberto després d’una centrada per baix de Junior Firpo que s’ha passejat per dins l’àrea fins que el de Reus amb un xut ha col·locat la pilota ajustada al pal esquerre de Soria. Messi ha pogut fer el tercer en el darrers minuts en un llançament de falta que ha sortit fora per poc i en una rematada de cap que ha tret David Soria. Descans amb 2 a 0 per l’equip de Quique Setién.

Segona part de patiment

El segon temps ha començat amb el control del joc per part del Barça que ha seguit iniciant des del darrere amb Marc Ter Setegen com a primer creador de l’atac. Però ha arribat el gol del Getafe, que ha fet Ángel en rematar una centrada de Mata des de la dreta. El Barça hi ha respost amb un xut d’Ansu Fati que ha tret com ha pogut David Soria. L’equip de Bordalas ha estat a punt de fer el segon en una nova rematada d’Ángel que ha tret Ter Setegen amb la mà en dos temps, increïble aturada del porter alemany. I del possible empat a dos al possible tercer gol del conjunt blaugrana. Griezmann ha rebut la pilota dins l’àrea i el seu xut des del punt de penal ha marxat per sobre del travesser. Els últims 15 minuts de partit el Barça ha començat a patir perquè el Getafe ha estat més perillós. Però els blaugrana han mantingut el resultat i han pogut sumar el tres punts amb el 2 a 1 final.