El partit entre el Natació Barcelona i el Sant Andreu es preveia igualat. I realment ho ha estat. Fins a l’últim segon de partit no s’ha decidit quin equip s’emportaria la victòria. Finalment ha estat el Barcelona gràcies a un gol d’Adri Delgado quan quedaven quatre segons per acabar el partit. El Sant Andreu ha tingut una última oportunitat per empatar, però la rematada de Joan Coloma s’ha estavellat al travesser.

Adrià Delgado, jugador CN Barcelona

Un partit amb pocs gols

Els espectadors que han anat a la Nova Escullera han vist pocs gols. Només se n’han marcat nou en els 32 minuts de partit. Les defenses s’han imposat clarament als atacs, i una bona mostra és que al descans el marcador era d’un raquític 0 a 1.

Els porters, Edu Lorrio pel CNB i João Pedro Coimbra pel Sant Andreu eren un mur pels atacants de tots dos equips. I així s’ha entrat a l’últim període amb un ajustat 3 a 4. A l’últim quart, els gols de Víctor Flores i Adrià Delgado han donat la victòria al conjunt de Toni Esteller.

CN Barcelona - CN Sant Andreu

La fitxa del partit

CN Barcelona: Edu Lorrio, Jeremy Davie, Joshua Monpeat, Roc Ferrer, Víctor Flores (2), Fran Valera, Joel Esteller (1), Oscar Montes, Adrià Delgado (1), Pol Gomà, Eric Marsal, Guus Van Ijperen i Unai Aguirre. Entrenador: Toni Esteller.

CN Sant Andreu: João Pedro Coimbra, Kjeld Veenhuis, Oscar Asensio, Vladislav Egorov, Bader Nasser, Mario Tenorio, Mathieu Peisson, Erik Brugué (3), Ricardo Gracia, Niko Paul, Joan Coloma (1) i Gabriel Carrasco. Entrenador: Dani Ballart.