CNB

El Club Natació Barcelona (CNB) no estarà a la Champions 2020/21. Els cenebistes han perdut davant l’Ortigia d’Itàlia per 5 a 3 i es queden sense opcions de ser primers de grup. L’equip italià ha guanyat els tres partits que ha jugat. Per tant, serà qui disputi la final de la fase prèvia de la Champions, que s’està disputant a Siracussa. El CNB encara ha d’afrontar un quart partit davant el VK Jadran Split aquest dissabte a les 14 hores. Els mariners miraran d’aconseguir la tercera victòria d’aquest torneig, després de vèncer el Primorac Kotoroun i l’Steaua de Bucarest a la primera jornada.

L’Ortigia s’emporta un duel molt disputat

El Barcelona i l’Ortigia han protagonitzat un duel ajustadíssim, on les defenses han estat les protagonistes. El partit ha arribat al descans amb el resultat de 3 a 2. Dos gols consecutius només començar la segona meitat han permès als italians establir un avantatge de tres gols, el més ampli del partit. El CNB no ha pogut canviar la dinàmica del partit als darrers minuts. Les defenses han continuat imposant-se i els barcelonins tan sols han pogut fer un gol a la segona meitat.