barça campio supercopa catalana

El Barça s’ha proclamat campió de la IV Supercopa Catalana de rugbi en derrotar la Santboiana per 14 a 26. Els blaugrana han decidit el partit en els sis primers minuts de la segona part, amb dos assajos de Facundo Laschera i Pablo Pérez.

Hugo Pichot avança la Santboiana

La primera part ha estat molt igualada i amb les típiques imprecisions d’inici de temporada. Als 15 minuts, Hugo Pichot ha aconseguit el primer assaig del partit. El flamant fitxatge de la Santboiana, Juan Pablo Socino, actual campió de la lliga anglesa, ha transformat el xut i ha posat el 7 a 0 favorable a l’equip de Sergio Guerrero. El Barça ha retallat distàncies gràcies a una jugada col·lectiva espectacular que ha acabat amb l’anotació de Felipe Alegria. Bautista Güemes ha fallat el xut i ha deixat el marcador al descans amb un 7 a 5 favorable als campions de lliga actuals.

El Barça sentencia el partit amb set minuts

Els primers set minuts de la segona part han estat claus, ja que el Barça ha aconseguit dos assajos. Facundo Laschera i Pablo Pérez han anotat un assaig cadascun, més els dos xuts transformats per Bautista Güemes, i han posat el 7 a 19. En els últims tres minuts de partit, un assaig per a cada equip ha deixat el marcador final de 14 a 26.

Els blaugrana empaten a dos títols amb la Santboiana

El Barça ha aconseguit la seva segona Supercopa Catalana de rugbi i d’aquesta manera empata a dos títols amb els del Baix Llobregat.

La primera edició es va disputar a Olot i el Barça Rugbi es va imposar per 21 a 17. La Santboiana va guanyar la segona edició, que es va disputar al Baldiri Aleu, per 31 a 14. L’última edició es va disputar a la Teixonera, aprofitant el partit de lliga de Divisió d’Honor, i la van tornar a guanyar els de Sant Boi per un ajustat 20 a 23.