Victòria del Barça en el primer partit play-off títol ACB
@FCBbasket

El primer partit del play-off pel títol de la Lliga ACB ha tingut dos protagonistes: Nicola Mirotic i tot l’equip de Sarunas Jasikevicius. El Palau Blaugrana ha ovacionat el montenegrí, després de fer-se públic que no continuarà al club la temporada vinent, i després tots els jugadors en un desplegament coral que ha servit per guanyar el Madrid per 97 a 88.

Nicola Mirotic, el primer protagonista

Abans del partit ha aparegut el primer protagonista de la nit. Nikola Mirotic ha estat ovacionat per tot el Palau Blaugrana l’endemà de fer-se públic que el club li rescindirà el contracte i no continuarà les dues temporades pròximes que encara li quedaven al Barça.

Aquest fet ha marcat l’inici del partit. Un Madrid més encertat ha fet un parcial de 0 a 6, que ha arribat a ser de 8 punts amb el 4 a 12. Els blaugrana han reaccionat i han aconseguit capgirar el marcador i acabar el quart amb un 28 a 23.

En el segon quart, el Madrid ha reaccionat. Sergi Llull, Yabuselle i Mario Hezonja han capgirat el marcador i al descans, l’equip de Chus Mateo guanyava per 47 a 50.

El Barça reacciona i guanya

A la represa, i gràcies a una forta defensa, però amb poc encert en atac, el Barça ha aconseguit un parcial de 16 a 11 que ha tornat a posar els blaugrana davant al marcador. A l’últim quart, l’equip de Jasikevicius ha aconseguit anar-se’n de 10 punts al marcador (74-64). El Barça ha aconseguit mantenir la diferència fins al final del partit, que ha acabat guanyant per 97 a 88 i amb Nicola Laprovittola (19 punts) i Sertac Sanli i Nicola Mirotic (14 punts) com a màxims anotadors dels locals.