Joselu Mato RCD Espanyol

Joselu Mato està de moda gràcies al 2 a 1 que va aconseguir en el minut 88 a les semifinals de la Nations League entre Espanya i Itàlia. El davanter de l’Espanyol té peu i mig al Reial Madrid i tot apunta que després de la final d’aquesta competició entre la selecció espanyola i la de Croàcia fitxarà pel Reial Madrid. L’Espanyol n’és conscient que pot marxar per una clàusula que ho permet. El fet de baixar a Segona Divisió permet que qualsevol equip si paga la seva fitxa se’l pugui quedar. Tot i això, s’ha de negociar entre clubs.

Quin benefici pot aconseguir l’Espanyol si marxa Joselu al Madrid?

L’Espanyol està negociant amb el Madrid la fórmula del fitxatge de Joselu Mato. Podria ser una cessió (amb aquesta clàusula) o bé un traspàs. Sigui com sigui, el club blanc-i-blau pot rebre’n alguna compensació que pot anar més enllà de l’àmbit econòmic. L’Espanyol necessita reforçar-se i el planter del Reial Madrid és molt interessant.

Luis García i el planter blanc

L’entrenador blanc-i-blau, Luis García, prové precisament de la base del club blanc. Abans d’entrenar a l’Espanyol ho estava fent a l’RSC Internacional, l’equip que la temporada que ve es dirà Reial Madrid C. El tècnic coneix molt bé la base del Madrid i, de ben segur, té bons informes d’alguns jugadors que poden interessar al club espanyolista. D’altra banda, el Madrid Castella està optant a pujar a Segona Divisió. Si ho aconsegueix potser serà més difícil tenir la cessió d’algun futbolista, però si no ho fa l’Espanyol és l’aparador ideal per a jugadors en formació, com ho van ser en el seu moment Samuel Eto’o, Lucas Vazquez, Marco Asensio o Mario Hermoso, entre d’altres.