Barça Madrid Estadi
Foto: FC Barcelona

El Barça s’estrenarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb un dels millors partits que es pot veure actualment. El rival de les blaugrana serà el Madrid. L’enfrontament es jugarà el diumenge 19 de novembre, a partir de les 12 h. Serà el partit més destacat de la 9a jornada de la Lliga F.

L’enfrontament entre el Barça i el Madrid estava previst que es jugués inicialment al Johan Cruyff, però les entrades ja s’han esgotat. Vista la situació, el club blaugrana ha decidit traslladar el partit a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. De fet, el divendres 29 de setembre les jugadores mundialistes del Barça ja van saltar a la gespa de l’Estadi per rebre un homenatge per part del club i de l’afició culers.

Les entrades

Les entrades per a aquest partit se situen en un preu d’entre 19 i 56 €, amb un descompte del 30 % per a socis del FC Barcelona. Cada soci disposarà d’una entrada nominal. De moment, les entrades estan exhaurides, ja que el partit estava previst que es jugués al Johan Cruyff. El Barça reubicarà els qui hagin adquirit les entrades en seients a l’Estadi Olímpic. En cas de no poder assistir a l’Estadi Olímpic Lluís Companys hi ha l’opció de sol·licitar la devolució de l’import de l’entrada adquirida.