Jorge Vilda
EFE/EPA/DAN HIMBRECHTS

(EFE)- L’exseleccionador de la selecció espanyola Jorge Vilda i el director de màrketing de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Rubén Rivera, han declarat aquest dimarts davant el jutge com a investigats per les presumptes coaccions a la jugadora Jennifer Hermoso i el seu entorn perquè digués que el petó de l‘expresident de la Federació Luis Rubiales va ser consentit. Tots dos en la seva declaració han negat que hi hagués coaccions a la futbolista.

Vilda nega coaccions a Jennifer Hermoso

El titular del Jutjat Central d’Instrucció 1 de l’Audiència Nacional, Francisco de Jorge, que investiga l’expresident de la RFEF per agressió sexual i coaccions, tracta d’aclarir el grau d’implicació de Vilda i Rivera en aquestes presumptes pressions, conjuntament amb el mateix Rubiales i el director de la selecció masculina, Albert Luque.

Durant la declaració davant el magistrat, l’exseleccionador de la selecció espanyola Jorge Vilda ha negat qualsevol tipus de pressió a la jugadora de la selecció Jennifer Hermoso, en relació amb el petó de l’expresident de la Federació Espanyola Luis Rubiales va donar-li a la futbolista durant l’entrega de trofeus del Mundial de Sydney.