Tripleta arbitral Guine Lloret
@eeguineueta

La Guineueta va perdre a casa contra el Lloret per 0 a 1 en el partit de la quarta jornada de la Lliga Elit i l’entrenador, Luis Gallego, va fer diverses publicacions a les xarxes socials. En una primera va reconèixer la feina dels jugadors malgrat la situació a la classificació i, en la segona, va fer un gran elogi a la bona feina que va fer la tripleta arbitral.

Una derrota sense incidència arbitral

L’Escola Esportiva Guineueta va perdre a casa contra el Lloret en la quarta jornada de la Lliga Elit. Ho va fer per 0 a 1 amb un gol de penal que va transformar Fran Chamizo en el minut 74. Tot això, en un partit en què la tripleta arbitral formada per Antonio Berzosa Carballo, Daniel Iniesta Acera i Javier Crespo Diaz, del col·legi de Tarragona, només van ensenyar una targeta groga, concretament a Marc Muñoz, de la Guine. Berzosa Carballo també va anul·lar un gol al conjunt de Nou Barris poc abans d’assenyalar la pena màxima. La derrota deixa l’equip de Luis Gallego a la part baixa de la classificació, amb dos empats i dues derrotes en quatre partits disputats.

La valoració de Luis Gallego

Després del partit, l’entrenador va comentar a les xarxes socials que no és l’inici de temporada que li hauria agradat i que la manca de punteria és un dels hàndicaps, però que està content amb l’equip, perquè juga, genera ocasions i és un conjunt difícil de batre. Va reiterar confiança plena en els jugadors i que tiraran endavant. Però Gallego no es va quedar només aquí. Després d’unes hores de reflexió, l’entrenador del Guineueta va fer una segona publicació en què va elogiar la feina feta per l’equip arbitral dirigit per Antonio Berzosa Carballo. Va dir que van deixar jugar els esportistes, amb autoritat i sense ensenyar targetes, però, sobretot, que van ser dialogants i van respectar tots dos equips per igual. “Tant de bo més arbitratges així“, va recalcar. “Vam perdre 0-1 de penal. I si, també van encertar-la en això“, va acabar dient.