Lamine Yamal
Foto: FC Barcelona

El jugador del Barça Lamine Yamal no hauria de tenir problemes per jugar el clàssic del 28 d’octubre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Després de les proves mèdiques que se li han efectuat aquest matí, el futbolista té una lesió muscular a la zona de l’abdomen. Concretament Lamal té una lesió al psoes ilíac de la cama esquerra. En principi, el davanter estarà uns 10 dies de baixa, per tant, ha d’estar recuperat per al Barça-Madrid del dissabte 28 d’octubre.

Tot i la lesió, Lamine Yamal s’incorporarà a la convocatòria de la selecció espanyola i aquí també serà evaluat pels serveis mèdics de la RFEF. El combinat estatal té els partits contra Escòcia i Noruega classificatoris per a l’Eurocopa de l’estiu que va a Alemanya.

Yamal, que va ser titular al camp del Granada, va ser susbtituït en el minut 76 per Oriol Romeu. El canvi ja va ser per les molèsties que tenia el jugador blaugrana, que al final de la primera part amb el seu gol es va convertir en el golejador més jove de la història de la Lliga. Tot i aquest fet històric, Lamine Yamal no va poder celebrar-lo com es merexia, primer perquè el Barça, quan va marcar el davanter anava perdent, i segon per la lesió a l’abdomen.