Rolling Stones samarreta Barça
foto: @fcbarcelona

El Barça ha fet oficial que lluirà el logotip dels Rolling Stones en el clàssic de Lliga contra el Reial Madrid del pròxim 28 d’octubre a les 16.15 h a l’Estadi Lluís Companys. Els jugadors del Barça saltaran a la gespa de l’Estadi Olímpic de Montjuïc amb la primera samarreta blaugrana i el mític emblema d’una de les bandes més icòniques del rock mundial: la llengua dels Rolling Stones.

El Barça segueix apostant per canviar el disseny de Spotify en els duels contra el Reial Madrid: després de Drake i Rosalía, ara toca fer un gest amb un grup amb llegendari.

El Barça femení també el lluirà el logotip dels Rolling Stones

L’equip del Jonathan Giráldez també lluirà el logotip dels Rolling Stones. En el seu cas serà el 5 de novembre contra el Sevilla.

El llançament d”Angry’, clau en la binomi Barça – Rolling Stones

Curiosament, la banda britànica va publicar fa uns dies el seu senzill ‘Angry‘ i ho va fer a la plataforma de reproducció de música que patrocina el Barça, Spotify. Aquest podria ser un dels principals motius pels quals el club blaugrana i l’empresa sueca han decidit que els Rolling Stones apareguin a la samarreta del Barça en el clàssic contra el Madrid del 29 d’octubre.