Final Four d'hoquei patins 2021
@FCBhoquei

No ha pogut ser. El Barça no jugarà la Final Four d’hoquei patins. Els d’Edu Castro han perdut amb contundència contra el Benfica (6-2) i no podran lluitar aquest any per ser els millors d’Europa. El club blaugrana no deixava de jugar una Final Four des de la temporada 2005-2006.

Pedro Henriques, el mur del Benfica

Una de les claus del partit va ser la bona actuació de Pedro Henriques, porter del Benfica, un dels artífexs que el Barça no tingués opcions de classificar-se per a la Ffinal a quatre d’hoquei patins del 2021. L’exblaugrana Lucas Ordoñez va avançar els portuguesos al minut 1 en un inici de partit elèctric. Al segon, Sergi Panadero va empatar, però a partir d’aquí el Benfica va posar la directa cap a la final gràcies sobretot a la bona actuació d’Henriques. El 3 a 1 del descans, amb els gols de Diego Rafael i Gonzalo Pinto, ho va deixar complicat. Els esforços barcelonistes no van donar fruits i el Benfica va arrodonir la golejada amb les dianes de Sergi Aragonès i novament Lucas Ordoñez i Gonçalo Pinto. Pablo Álvarez va maquillar el resultat amb el 6 a 2 final.

Final Four d'hoquei patins
@FCBhoquei

Una final a quatre d’hoquei patins portuguesa

Portugal tindrà campió en la Final Four d’hoquei patins que es disputarà a Luso, la mateixa localitat on s’ha fet aquesta fase final prèvia. Els quatre finalistes són portuguesos: Benfica, Barcelos, Oliveirense i Sporting de Portugal. Els quatre de l’OK Lliga n’han quedat eliminats. A banda del Barça, el Liceo, el Noia el Reus tampoc no s’hi han pogut classificar.