L’Espanyol B no ha pogut aconseguir cap punt en la seva visita a l’estadi de Los Arcos després de perdre amb l’Oriola per 2 a 1. Els blanc-i-blaus han vist com la victòria es quedava en terres alacantines gràcies a un gol d’Antonio Salinas, al minut 84.

L’Oriola s’avança i acaba guanyant

L’Espanyol B ha sortit a Los Arcos amb la intenció de marca un gol aviat. Les primeres ocasions de marcar han estat per als jugadors blanc-i-blaus. Genar, Becerra i Jutglà n’han tingut les més clares abans de la mitja hora de partit.

L’Oriola ha trigat en crear perill. La primera ocasió dels eivissencs l’han tinguda Solano després de rematar una passada de Cases que Joan García ha aturat al primer pal. Ha estat l’avís ja que al minut 39, Mauro Lucero ha fet l’1 a 0 després de rematar una falta lateral. El gol, però, no ha enfonsat als de Luis Blanco i al minut 45, Isaac Becerra ha aconseguit l’empat a 1. Dos minuts abans, el davanter blanc-i-blau ja ha estat a punt de marcar. I dos minuts després del gol, Maicas ha estat a punt de fer el segon gol de l’Espanyol, però el seu xut de falta l’ha rebutjat Aitor Arias.

La segona part ha començat amb bones ocasions per a l’Oriola. Chechu, Brian i Cases han tingut clares opcions, en els cinc primers minuts de la represa. Després d’aquests minuts inicials, l’Espanyol B ha pogut acostar-se amb cert perill a la porteria local, però sense encert.

I quan el partit encara la recta final, l’Oriola ha fet el gol de la victòria. Salinas ha aprofitat una pilota dins l’àrea a la sortida d’un còrner per fer el defintiu 2 a 1.