Luka Cindric, adeu

Les retallades econòmiques que el Barça està aplicant a les seccions professionals del club han afegit una nova víctima. Luka Cindric no continuarà al Barça d’handbol la pròxima temporada. El jugador, que tenia contracte fins al 2025, s’ha desvinculat del club blaugrana.

Cindric: Crònica d’una marxa ja anunciada

L’adeu de Luka Cindric era una notícia que feia molts dies que es comentava a la secció d’handbol blaugrana. Un cop disputada la Final Four de Colònia, el coordinador de la secció Joan Marín va reconèixer que “el club està parlant amb el seu representant perquè fa un parell de mesos que li vam dir quina era la nostra intenció: que es desvinculés del club. El pla de viabilitat econòmica ens obliga a reduir la massa salarial. I a causa de la seva fitxa i el seu rendiment creiem que és el jugador adequat per deixar la plantilla”.

Les xifres de Cindric

Luka Cindric, central de 30 anys, tenia contracte fins al 2025. Va arribar al Barça, l’estiu del 2019 i des d’aleshores ha guanyat 23 títols amb el Barça, entre els quals destaquen dues Champions i quatre Lligues Asobal.