El Futbol Club Barcelona ha fet oficial la incorporació de Jaime Gallego a l’equip d’handbol entrenat per Carlos Ortega. El nou jugador blaugrana arribar procedent del Torrelavega i ha signat fins a l’estiu del 2025.

Jaime Gallego, un pivot jove i amb un gran físic

El Barça ha arribat a un acord amb el BM Torrelavega per contractar el pivot Jaime Gallego. El jugador, de 21 anys, ha signat fins a l’estiu del 2025. Gallego és un jugador de futur. Amb 1,99 metres i 107 quilos, és un pivot amb un gran físic que pot aportar una gran qualitat en atac i contundència, i duresa en defensa. El madrileny s’ha passat l’última temporada recuperant-se d’una lesió de genoll, però en la darrera que va poder jugar sencera va fer 71 gols en 30 partits.

El nou jugador blaugrana ha comentat: “Com qualsevol noi que juga a handbol, sempre somia arribar al millor equip del món, i per a mi ser aquí és un somni acomplert i un repte molt bonic”. Jaime Gallego ha explicat que quan va rebre la primera trucada del seu representant no s’ho creia, però que tot va tirar endavant. Ell mateix s’ha definit com a jugador i ha dit: “Soc un noi de 21 anys, que jugo de pivot, bastant gran i puc atacar i defensar en les dues àrees“.