Barça goleja l'Alabès i té la Lliga a tocar

Ningú no dubta que el Barça guanyarà aquesta Lliga. L’únic dubte que hi havia era quan seria, a quantes jornades per al final. Aquest cap de setmana les blaugrana tenien la primera opció de fer-ho, però havien de donar-se dos resultats més i cap no s’ha produït. El Barça de Jonathan Giráldez, però, pot ser matemàticament campió la setmana que ve contra el Reial Madrid al Johan Cruyff.

El Barça sentencia abans del descans

El partit s’ha encarrilat aviat. Al minut 13, passada de Fridolina Rölfo i gol de Clàudia Pina. En el segon gol, les jugadores blaugrana s’han intercanviat els papers i ha estat Clàudia Pina la que ha assistit Rölfo per gairebé sentenciar l’enfrontament en el minut 29. Engen sí que ha deixat el partit més que encarrilat amb el 0 a 3 i Ona l’ha sentenciat dos minuts més tard. El 0 a 4 no només significava la victòria que el Barça necessitava sinó que en aquell moment les blaugrana eren campiones de Lliga perquè el Granadilla i l’Atlètic de Madrid empataven i la Reial Societat, segon classificat, perdia sorprenentment a casa contra l’Eibar.

Més gols, però no la Lliga, encara

El 0 a 4 s’ha ampliat amb dos gols més de Clàudia Pina (el primer, amb un xut espectacular des de fora de l’àrea) que li ha permès sumar un hat-trick per a la davantera de Montcada. L’Atlètic de Madrid ha evitat amb el triomf contra el Granadilla que el Barça sumi el tercer campionat de Lliga consecutiu, però arribarà molt aviat.