Jesús Velasco ha estat guardonat amb el premi al millor entrenador de l’LNFS, la Lliga Nacional de futbol sala. D’aquesta manera s’ha volgut reconèixer la bona feina al capdavant del FC Barcelona en la seva primera temporada com a tècnic del primer equip.

Jesús Velasco, reconegut per aficionats, entrenadors i capitans de cada club

Jesús Velasco ha rebut el reconeixement de millor tècnic de l’LNFS, un guardó que voten aficionats, entrenadors i capitans de cada club de la Lliga Nacional de futbol sala. El Barça aquesta temporada ha tancat una temporada per emmarcar, amb un pòquer de títols: la Lliga, la Champions, la Copa d’Espanya i la Supercopa.

Velasco, de 55 anys, encetarà la segona temporada al Barça, després de segellar la renovació amb el club blaugrana fins el 2024 el mes d’abril.

Sis premis blaugrana de l’LNFS

A banda del tècnic Jesús Velasco, també han rebut un premi diversos jugadors del Barça. El capità Sergio Lozano ha estat MVP i millor tanca de la Lliga; Dídac Plana ha estat reconegut com el millor porter; Ferrao, com a màxim golejador i millor pivot, i el recent fitxatge Sergio González ha estat considerat el millor ala de la competició regular per la seva gran temporada amb el Valdepeñas.