Memphis Depay Barça 2022
Foto: fcbarcelona.cat

Fins al proper dimecres, 1 de setembre, a les 23.59 hores hi ha temps per fer moviments en el mercat de fitxatges. Molt abans espera tenir solucionat el seu futur Memphis Depay. El jugador actual del Barça és conscient que aquesta temporada serà molt difícil tenir minuts a l’equip de Xavi Hernández i, per tant, està buscant una sortida com a jugador blaugrana. I tot fa pensar que els propers colors que lluirà són el blanc i el negre, els colors de la Juventus de Torí.

El Barça i Memphis busquen una solució

El Barça i Memphis fa dies que estan negociant. La sintonia entre les dues parts és bona i la intenció és trobar una solució que sigui de grat de tothom. El Barça necessita alliberar massa salarial per tenir més marge i així poder inscriure jugadors a la Lliga. Per tant, no veu amb mals ulls que el futbolista voli lluny del Camp Nou. A més, esportivament, Xavi Hernández té coberta aquesta posició amb Robert Lewandowski i Pierre-Emerick Aubameyang.

Memphis Depay vol tenir minuts i protagonisme i és conscient que al Camp Nou ho tindrà complicat. El jugador no es vol perdre el Mundial de Qatar d’aquest estiu. El Barça voldria rebre una compensació econòmica si el davanter acaba marxant, però el futbolista vol sortir lliure. Recorda al club que va venir també lliure i sense cap cost per al Barça.

La Juventus espera

La Juventus espera que el Barça i Memphis es posin d’acord. El club italià prefereix, com és normal, no pagar cap traspàs, però els podria donar una quantitat simbòlica. El que sembla clar és que Memphis signarà per dues temporades al club italià. Això sí, el club de Torí avisa que no esperarà gaire temps i assegura que té alternatives al davanter holandès.