Barça Dortmund Champions 2019 Messi
@FCBarcelona

El Barça s’ha classificat per als vuitens de final de la Champions i ho ha fet com a primer de grup. Els blaugrana han fet els deures i han superat un Borussia Dortmund poc incisiu i amb errades defensives per 3 a 1, amb gols de Luis Suárez, Leo Messi i Griezmann. Jadon Sancho ha fet el gol dels alemanys. El Camp Nou ha presentat la segona millor entrada de la temporada, amb 90.071 espectadors, només per darrere del Gamper (98.812). El pitjor del partit ha estat la lesió d’Ousmane Dembélé.

Un Dortmund amb moltes errades

En el primer minut de joc, el Dortmund ha tingut la primera ocasió de gol, que no ha sabut aprofitar. Semblava que el rival dels blaugrana tenia ganes d’inquietar la porteria de Ter Stegen. Els de Lucien Fravre han tingut una altra oportunitat molt clara, però les errades han condemnat els alemanys; les errades i els encerts barcelonistes, sobretot de Messi, que ha brillat en el partit 700 com a blaugrana. L’argentí ha habilitat Luis Suárez perquè l’uruguaià fes l’1 a 0. Era el minut 29 i només tres minuts després s’han intercanviat els papers i ha estat Luis Suárez qui ha fet la passada perquè Messi marqués el 2 a 0.

Barça Borussia Champions gol Suárez

Messi torna a aparèixer

A la represa, el Barça semblava acomodat amb el 2 a 0 i el Borussia Dortmund ha tingut fins i tot una ocasió molt clara de Brandt que Ter Stegen ha refusat molt bé. Però quan els alemanys posaven més problemes als de Valverde ha tornat a aparèixer el capità blaugrana. Una passada de Messi ha permès a Griezmann fer el 3 a 0. El francès feia un mes que no marcava. Messi ha tingut temps d’enviar un xut al travesser abans que Jadon Sancho marqués el gol de l’honor del Dortmund. Un golàs, per cert.