El Barça ha superat el Betis amb contundència, per 4 gols a 0, en un partit que ha començat amb l’entrega de la Supercopa d’Espanya a l’afició, després de guanyar-la davant de l’Atlètic de Madrid. Asisat Oshoala, la gran protagonista del matx amb un hat-trick, ha marcat el gol número 100 del conjunt a la Lliga Iberdrola en la temporada 2021/2022. Abans de començar l’enfrontament, també s’ha fet un minut de silenci per la recent mort de Kety Pulido, capitana de l’equip en els anys 90.

Hat-trick d’Oshoala a la primera part

El Barça ha dominat des del primer segon de partit i el joc s’ha disputat a l’àrea bètica la major part del temps. Però, tot i les ocasions clares de les blaugrana, la pilota no ha entrat a la porteria fins al minut 18, en què un centre de Hansen des de la banda dreta ha permès a Oshoala marcar el primer gol del partit. Al minut 37, la jugada s’ha repetit amb un centre de Martens per l’esquerra i Oshoala ha marcat el 2 a 0 que, a més, ha suposat el gol número 100 de l’equip a la Lliga aquesta temporada. Just abans d’acabar la primera part, la davantera blaugrana ha signat el hat-trick del dia amb un gol des de la frontal. La resta de la primera meitat s’ha desenvolupat amb tranquil·litat, amb les blaugrana marcant el ritme del joc i un Betis que, tot i els gols, ha sabut no encaixar-ne més.

Rölfo s’apunta a la festa d’Oshoala

La segona meitat ha continuat amb el ritme inicial. Aquest cop, però, les de Giráldez no han generat tantes ocasions com en els primers minuts de partit. Les verdiblanques han tornat del descans més fortes en defensa i amb poques intencions de creuar el mig camp. Oshoala ha tornat a fer-se notar i ha generat una de les ocasions d’aquesta segona part. El refús l’ha agafat Martens, que tampoc no ha encertat amb la xarxa. Un minut més tard, Rolfö, que ha entrat al camp al minut 61, sí que ha estat encertada en un refús del travesser per marcar el 4 a 0 al minut 66. El temps restant ha passat amb el Barça dominant i un Betis que s’ha esforçat per evitar tots els gols possibles.