El CE Mediterrani ha aconseguit una nova victòria en la 15a jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo femení davant d’un Sant Feliu amb poc encert cap a la porteria. Les barcelonines han golejat per 16 a 6, un marcador que les manté a la part alta de la classificació.

Les del Mediterrani encarrilen el partit al primer període

L’enfrontament ha començat favorable al conjunt del Mediterrani, ja que des d’un inici s’han posat al capdavant amb dos gols de Wolves i un penal transformat de Puanani. De la seva banda, el Sant Feliu ha aprofitat el penal a favor per escurçar distàncies, l‘autora del gol ha estat Goset. El Meditarrani no els ha posat les coses fàcils i ha seguit allunyant-se del rival. Al final del primer període el resultat era 5 a 1. La distància encara s’ha fet més evident en el segon període, quan les barcelonines han aconseguit fins a set gols de diferència. Al descans, el marcador era 10 a 3.

La distància es fa encara més evident

El tercer període ha estat el més disputat, ja que hi ha hagut moltes ocasions, però han estat molt poc efectives per part dels dos conjunts. El Sant Feliu ha aprofitat per apropar-se al rival, però l’avantatge obtingut a la primera meitat ha fet que la situació fos irreversible. No obstant això, s’ha produït el parcial més ajustat de l’enfrontament amb un 3 a 2. Al quart període ha passat el que es temia, la distància s’ha fet encara més gran i això ha permès que les barcelonines s’hagin emportat el partit per 16 a 6. La millor jugadora del partit ha estat Wolves.

Les jugadores joves ens estan traient les castanyes del foc.