Brandon Davies

El Barça de bàsquet ha sumat la tercera victòria de la pretemporada davant del Joventut de Badalona per 68 a 75. Un dels al·licients del partit ha estat el retrobament de Pau Ribas i Ante Tomic, tots dos jugadors blaugrana la temporada passada que enguany han fitxat per al conjunt badaloní.

Domini badaloní a la primera meitat

El Joventut de Badalona ha entrat millor al partit i ha aconseguit un avantatge de vuit punts. Aquesta renda l’han pogut mantenir gràcies al domini del rebot i les pèrdues de pilota del Barça. Els homes de Carles Duran han arribat al descans per davant al marcador (40-32).

Tercer quart demolidor

El Barça ha capgirat el marcador amb un tercer quart brillant, on han realitzat un parcial de 10-28. Els homes de Sarunas Jasikevicius han agafat una renda de 10 punts a la qual el Joventut no ha pogut respondre. El conjunt badaloní ha escurçat la diferència al tram final de partit fins al cinc punts. Tot i això, els blaugrana s’han endut la victòria per 68-75.