Barça handbol campió
@RFEBalonmano

El Barça s’ha proclamat campió de la Supercopa d’Espanya després de superar el Benidorm per 18 a 38. Un Barça que no ha donat opcions en cap moment i aixeca el segon títol de la temporada, el primer va ser la Supercopa de Catalunya. D’aquesta manera, els blaugrana sumen la seva 23a Supercopa d’Espanya, la 9a de forma consecutiva.

Inici aclaparador

Després de gairebé sis mesos, la Supercopa d’Espanya ha reactivat les competicions estatals d’handbol. Per aquest partit, Xavi Pascual no ha pogut comptar amb Raúl Entrerríos, amb molèsties al genoll esquerre, ni tampoc amb Timothey N’Guessan, lesionat recentment a la Supercopa de Catalunya. Amb el xiulet inicial, el Barça no ha donat opcions a un Benidorm completament superat des del primer moment. Un autèntic recital blaugrana de principi a fi. En defensa, el Barça ha estat un mur infranquejable per als atacants locals. De fet, en el minut 22 de partit, el resultat ja era de 5 a 14 favorable al conjunt de Pascual. En atac, els blaugrana, liderats per Aleix Gómez, han encarrilat el partit amb un atac molt vertical i amb les idees molt clares. Tant ha estat així que al descans s’ha arribat amb el marcador de 9 a 20.

Sense treure el peu de l’accelerador

Domen Makuc, màxim golejador i millor jugador del partit amb set gols, ha estat un punyal per a la defensa del Benidorm. El jove fitxatge d’aquesta temporada, de 20 anys, s’ha exhibit al llarg de la segona meitat. El Barça ha continuat plasmant sobre la pista la seva superioritat. Una de les claus de la victòria ha estat l’efectivitat blaugrana en els contraatacs, 15 gols enfront dels 4 del Benidorm. Amb tot s’ha arribat al final del matx amb un 18-28 favorable a l’equip de Xavi Pascual.