Barça bàsquet
@FCBbasket

El Barça de bàsquet s’ha imposat a l’UCAM Múrcia en el segon test de la pretemporada (89-84). El conjunt de Jasikevicius ha superat l’equip murcià per cinc punts de diferència gràcies a un últim quart molt efectiu en atac. D’aquesta manera, el Barça suma dos victòries en els dos partits amistosos que ha disputat fins el moment.

Igualtat sobre la pista

Després de l’estada de pretemporada a Andorra, on els blaugrana van disputar el primer test de pretemporada, el Barça ha posat rumb de nou cap a la ciutat comtal. Abans, però, s’ha aturat a Lleida per disputar el segon partit de la pretemporada contra l’UCAM Múrcia. La igualtat ha regnat al llarg de tots els quarts, amb un UCAM Múrcia molt sòlid en defensa i amb un Barça que li ha costat trobar els espais en atac. En els darrers minuts del partit, els blaugrana han capgirat el marcador gràcies a dos triples consecutius, un de Calathes i un altre d’Heurtel (72-71). El Barça ha posat una marxa més en l’últim quart i ha segellat la victòria (89-84). Tot i això, es tracta del segon test i el principal objectiu és repartir minuts entre tots els jugadors de la plantilla.