Barça Madrid Supercopa ACB

El Barça no jugarà la final de la Supercopa ACB després de perdre contra el Reial Madrid a la primera semifinal (80-90). El conjunt blaugrana ha estat superat en un segon temps per un equip més rodat i que es coneix millor. La bona defensa i l’encert dels de Chus Mateo els ha fet perdre l’enfrontament. El gran partit de Nico Laprovittola (27 punts) no ha estat suficient per superar els blancs.

Laprovittola, contra el Madrid

Els Barça-Madrid són sempre una munió d’emocions i no se sap mai com aniran. Si, a més a més, són a l’inici de la temporada, més encara. Amb els equips encara rodant-se i amb les novetats als dos equips (sobretot al conjunt blaugrana) la incògnita era com respondria l’equip.

Al Barça cap dels nous fitxatges ha sobresortit en la primera meitat. De fet, el conjunt de Roger Grimau s’ha sostingut gràcies al partit gairebé immaculat de Nico Laprovittola en el primer quart, amb 16 punts per 25 del seu equip. Els deu primers minuts han acabat amb un avantatge mínim dels barcelonistes, 25 a 22.

Partit igualat al descans

Tot i que el Barça ha tingut avantatge màxim de set punts (32-25), justament en aquell moment el Madrid ha fet un parcial de 0 a 9 per capgirar el marcador. Malgrat això, el matx s’ha igualat al descans, 40 a 42.

El Barça no pot amb el Madrid

Després del descans, el Madrid ha fet una passa endavant gràcies, sobretot, a la conducció i l’anotació de Facundo Campazzo. El retornat fitxatge dels madridistes ha estat el jugador clau perquè el Madrid marxés de mica en mica del marcador. L’argentí, amb una conducció excel·lent, ha aprofitat per convertir-se en el millor del seu equip juntament amb Dzanan Musa (24 punts). Al final del tercer quart, parcial de 19 a 25 (59-67).

Durant l’últim període, la bona defensa del Madrid amb Tavares al capdavant i la precipitació blaugrana ha provocat que el conjunt de Chus Mateo superés el Barça i es classifiqués per a la final de la Supercopa ACB.