El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha començat l’última fase de la Champions abans de la Final Four de la millor manera possible, ha superat el CN Brescia per 12 a 8. Pels mariners, Felipe Perrone ha estat el màxim anotador del partit amb 3 gols.

L’Atlètic-Barceloneta, superior en els dos primers quarts

El conjunt mariner ha començat el primer partit de la fase de quarts de final de la Champions de waterpolo amb un resultat positiu. Els jugadors d’Elvis Fatovic s’han situat amb un 2 a 0 amb gols de Martin Famera i Marc Larumbe. Els italians han marcat gràcies a un penal que ha transformat Alessandro Balzarini i abans d’acabar el primer quart, Nikolas Paul, ha situat el tercer gol de l’Atlètic-Barceloneta. A la represa Felipe Perrone ha fet el quart amb un gran llançament ajustat al pal, però el Brescia amb dos gols d’Edoardo Manzi i Jacopo Alesiani s’ha situat a un gol. Un segon quart en què s’han vist més gols que el primer. Bernat Sanahuja ha fet el cinquè dels mariners, mentre que Alessandro Balzarini ha convertit el quart dels italians. En els darrers minuts del segon període els de Fatovic han estat superiors i han aconseguit distanciar-se amb gols d’Ivan Domagoj Zovic i Marc Larumbe, per arribar al descans amb el resultat de 7 a 4 favorable a l’Atlètic-Barceloneta.

A l’Atlètic-Barceloneta li ha costat marcar

En el tercer quart, els gols costaven de fer, no ha estat fins el minut 4 i 9 segons que no s’ha vist el primer del quart. El nord-americà, Maxwell Bruce Irving, ha fet el cinquè gol del Brescia, fins i tot el conjunt italià s’ha pogut situar a un gol, però no han aprofitat la superioritat que han tingut. En canvi els mariners han transformat un penal a 13 segons per acabar el quart, Alberto Munarriz ha deixat el definitiu 8 a 5 amb què ha començat el darrer període. Precisament Felipe Perrone de penal ha fet el novè en aquest darrer quart. Vincenzo Dolce ha marcat el sisè del conjunt que entrena Alessandro Bovo i altre cop Perrone ha aconseguit la màxima diferència favorable als mariners amb el seu tercer gol, 10 a 6. Irving ha fet el setè gol del Brescia amb un llançament llunyà i Bernat Sanahuja ha respost de la mateixa manera per a l’Atlètic-Barceloneta. El conjunt italià no s’ha rendit i Vincenzo Dolce ha marcat el vuitè, i els darrers segons Alberto Munarriz ha fet el darrer gol del partit per deixar el 12 a 8 definitiu.