El CN Barcelona té una missió difícil, remuntar quatre gols de diferència a Grècia per tal de classificar-se per als quarts de final de l’Eurocup. El Vouiliagmeni va ser superior, tot i que el d’Andrei Iosep jugaven a casa i afrontaven el partit amb optimisme. El partit, intens, va tenir poques alternatives des de l’inici (5-11 al descans). El 13 a 17, de fet, va arribar gràcies a un esprint final per retallar diferències.

La meitat del partit, decisiva

Els dos primers quarts han estat els més importants, sobretot per als grecs, ja que al segon han fet 6 gols, i han deixat el marcador 5 a 11, fet que posava els barcelonins en una posició molt complicada. No ha estat fins a l’últim quart quan el CN Barcelona ha despertat i ha provat d’entrar en el partit, però ja era massa tard. Tot i l’avantatge visitant, els barcelonins ho ha intentat tot fins al xiulet final. Marc Valls ha estat el màxim golejador del partit, amb cinc gols.

Els barcelonins esperen al partit de tornada a Grècia el 23 de març per demostrar que, tot i lluitar contra els favorits, poden plantar cara al Vouliagmeni.