Barça Atlètic
@FCBarcelonaB

El Barça Atlètic ha empatat a un al camp del Bilbao Athletic en la 24a jornada de Lliga. Els blaugrana han començat perdent i han estat ben a prop de remuntar el partit al cuer. Mikel Goti i Víctor Barberá han estat els golejadors del partit.

Desconcentració blaugrana a la primera meitat

El Barça Atlètic ha començat la primera part del partit a mig gas i ha encaixat un gol tot just començar. Mikel Goti ha estat l’encarregat d’obrir el marcador al minut 7 en una jugada en què als de Rafa Márquez els ha mancat certa intensitat defensiva. El conjunt blaugrana s’ha trobat un Bilbao Athletic molt dur de pelar i a la primera meitat s’ha vist poc futbol. Les picabaralles constants entre els jugadors d’ambdós equips han pausat el ritme de manera considerable, cosa que ha perjudicat el Barça Atlètic.

Bona reacció però insuficient

El conjunt de Rafa Márquez ha arrencat la segona part amb molt més ritme de pilota i concentració. Les ocasions no han trigat a arribar i al minut 61 Víctor Barberá ha posat l’1 a 1 al marcador. Els blaugrana han agafat encara més embranzida amb l’empat i han passat el major temps de la segona meitat a camp contrari. Als minuts finals l’equip s’ha llançat a l’atac buscant el gol que els donés la victòria però els jugadors entrenats per Márquez no han estat encertats de cara a porteria.