El Mediterrani ha perdut contra el Sabadell per 16 a 9 a les semifinals de la Copa de la Reina. Amb aquesta derrota, les santsenques, després d’eliminar el Catalunya als quarts, queden fora de la competició i no jugaran la final.

Inici fluix del Mediterrani

El conjunt de Marian Díaz s’ha vist superat de manera clara pel Sabadell a la primera meitat del partit. En el primer quart, les de Marian Díaz han encaixat 8 gols i han arribat a la mitja part perdent 12 a 5. Les vallesanes, molt encertades de cara a porteria, han guanyat els dos parcials del primer temps contra les santsenques.

El Sabadell sentencia al tercer quart

Després del descans, el Mediterrani ha començat amb poques opcions de remuntar després de veure l’eficàcia ofensiva del Sabadell. L’equip de David Palma no ha afluixat i ha acabat el tercer quart amb un marcador favorable de 16 a 5, fet que ha ampliat encara més el seu resultat al marcador sense deixar que les de Marian Díaz poguessin retallar distàncies. A l’últim quart, el Mediterrani ha plantejat un joc totalment ofensiu que els ha permès guanyar l’últim parcial per 4 a 0 i maquillar el resultat, que ha acabat 16 a 9, desfavorable per a les santsenques.

Hem maquillat el resultat, però sempre hem anat a remolc”