Atlètic Barceloneta Champions

El CN Atlètic-Barceloneta ha guanyat el Jadran Split per 8 a 6 a la vuitena jornada de la Champions League de waterpolo. Amb aquest resultat, el conjunt d’Elvis Fatovic continua amb totes les opcions per a classificar-se per a la final a vuit de la màxima competició europea.

Un Atlètic-Barceloneta molt contundent a la primera meitat

L’Atlètic-Barceloneta ha sortit decidit a endur-se la victòria des del primer moment. Un parcial de 4 a 0 en el primer quart ha deixat l’enfrontament gairebé sentenciat. Els gols de Felipe Perrone, Alberto Munárriz, Fran Fernández i Roger Tahull han deixat una diferència clau.

El segon període ha començat amb el primer gol del Jadran Split, però el conjunt d’Elvis Fatovic ha tornat a eixamplar el marcador amb dos gols més. Abans del descans, l’equip visitant ha pogut retallar lleugerament la distància al marcador amb un gol i deixar el 6 a 2 a la mitja part.

Un segona part més igualada

El segon temps ha començat més igualat que el primer i ambdós conjunts no han pogut canviar el marcador fins que, al cap de cinc minuts, Roger Tahull ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb el setè gol. Tot i això, els croats no han abaixat els braços i han aconseguit marcar el tercer i quart (7-4). Tot i la millora del Jadran, l’Atlètic-Barceloneta ha tornat fer moure el marcador gràcies Luke Pavillard. Finalment, els visitants han pogut reduir distàncies amb dos gols que han deixat un marcador final de 8 a 6.