Barça

El FC Barcelona, l’Ajuntament i la Generalitat han acordat una sèrie d’accions conjuntes per promocionar tant Catalunya com la ciutat de Barcelona. El conveni de col·laboració entre els tres estaments s’ha signat aquest dijous amb el president del Barcelona, Josep Maria Bartomeu, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni.

Barça, Ajuntament i Generalitat treballaran conjuntament

L’objectiu de l’acord de col·laboració és impulsar el posicionament de Catalunya i Barcelona a l’exterior i atreure noves inversions d’empreses estrangeres. D’aquesta manera es preveu organitzar accions internacionals de promoció conjuntes aprofitant, per exemple, sortides dels equips professionals del club a l’estranger, ja sigui durant la temporada regular o durant l’estiu. A més, l’acord també recull la possibilitat d’atendre de forma conjunta delegacions institucionals o empresarials estrangeres a Barcelona.

Aquesta aliança donarà continuïtat a altres accions que s’havien fet amb anterioritat, com l’organització de les jornades de promoció i captació empresarial Barcelona Catalonia Talks, Business & Barça a Tòquio i Kobe l’any passat al Japó aprofitant la gira d’estiu del primer equip al país nipó. La idea és sumar esforços i crear noves sinergies entre les tres institucions.