Frenkie De Jong

Continua el serial entre Frenkie de Jong i el Barça per resoldre el futur del migcampista neerlandès. Segons informa el mitjà britànic ‘The Atletic’, el FC Barcelona hauria comunicat a De Jong que vol anul·lar el seu contracte actual i retornar a les condicions contractuals que tenia just quan va fitxar pel Barça. El motiu, segons informa ‘The Athletic, és que des del club blaugrana tindrien la certesa que el contracte que la Junta Directiva de Josep Maria Bartomeu va oferir al futbolista tindria “clares evidències de criminalitat”.

Frenkie de Jong va signar una renovació fins al 2026 amb un ajornament del seu salari durant les temporades 2020-21 i 2021-22, deixant 18 millons d’euros pendents de pagament durant els següents quatre anys.

L’onze de jugadors transferibles del Barça

El Barça vol rebaixar el salari de Frenkie de Jong

Segons informa ‘The Atletic’, l’objectiu del Barça és que el futbolista anul·li els acords signats durant la pandèmia. El club veu inviable poder assumir el pagament actual del salari de De Jong, i o bé un traspàs o bé una rebaixa són les necessitats per reduir la massa salarial i poder inscriure jugadors. Mentrestant, el rellotge continua anant en contra del Barça. Queden només cinc dies per poder inscriure tots els fitxatges, a més de Sergi Roberto i Ousmane Dembélé.