Debut amb victòria del Barça Atlètic de Rafa Márquez en partit oficial. Els blaugrana han guanyat el Tona per 0 a 4 en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya, una competició que torna a disputar-se després de dos anys aturada per la pandèmia.

Bon inici del Barça Atlètic

El partit ha començat de la millor manera possible per al conjunt blaugrana. Als cinc minuts de joc, Roberto Fernández ha fet el 0 a 1 després de rematar una bona acció individual d’Ilias Akhomach. El gol ha esperonat al conjunt de Rafa Márquez i sis minuts més tard Zacarías Ghailan ha estat a punt de fer el segon amb una rematada que Marc Quer ha enviat a córner.

A la primera part, el Tona ha estat ben a prop d’empatar. A la mitja hora de joc, Arnau Tenas en un mà a mà amb Pau Juvanteny ha salvat el gol dels osonencs. Amb victòria mínima del Barça Atlètic s’ha arribat al descans.

La segona part, blaugrana

A la segona part, els blaugrana han buscat el gol de la tranquil·litat. Estanis, al minut 51, ha estat a punt d’aconseguir-ho però el seu xut ha sortit per sobre el travesser. Ha estat l’avís del conjunt de Rafa Márquez ja que sis minuts més tard, Emre Demir ha fet el 0 a 2 després d’una bona jugada d’Estanis per la banda amb passada enrere i bona definició del jugador turc. I un minut més tard, el tercer. Demir ha aprofitat una errada del porter del Tona per fer el 0 a 3.

El Tona i el Barça Atlètic encara han gaudit d’alguna oportunitat més per a marcar, però finalment han estat els blaugrana els qui ho han aconseguit. Roberto ha fet el seu segon gol (0-4) després de rematar una bona assistència d’Álvaro Núñez. Amb el gol s’ha acabat el partit i l’equip de Rafa Márquez classificat per a la segona ronda de la Copa Catalunya.