Gavi

En punt mort. Així es troba la renovació de Gavi amb el Barça. El passat 5 d’agost, el jugador blaugrana va complir els 18 anys i per tant ja podia renovar amb el club. Segons ha pogut saber el periodista Marc Marbá del programa ‘La Porteria’ de betevé, el jugador va comunicar al Barça el passat mes de juny que no renovaria si el club acaba fitxant Bernardo Silva.

Una renovació lligada a una possible arribada

Des de fa temps, els seguidors del Barça reclamaven que el club fes un pas endavant en la renovació d’una de les perles de l’equip: Gavi. Aquesta temporada el jugador andalús ja havia rebut una oferta que no complia les expectatives que el mateix futbolista tenia.

Posteriorment, el club va comunicar que la intenció era signar la renovació quan jugador tingués la majoria d’edat. Gavi va complir els 18 anys el passat 5 d’agost. Ara, però, i segons ha pogut saber el periodista de ‘La Porteria’ de betevé, Marc Marbá, Gavi va informar al club fa un parell de mesos que si Bernardo Silva arribava al Barça, ell no renovaria.

Gavi podria esperar al tancament del mercat

Tot i així, Gavi podria esperar al tancament del mercat de fitxatges per prendre una decisió definitiva. Per tant fins que el cas Silva no quedi tancat i no finalitzi el mercat de fitxatges, la renovació de Gavi podria estar en un punt mort. Recordem que el mercat acabarà el pròxim 1 de setembre.