Neto marxa al Bournemouth
@afcbournemouth

Després de tres temporades al Barça i sense gaires oportunitats, Neto deixa de ser un dels porters blaugrana. El Bournemouth ha fet oficial la incorporació del jugador per una temporada. El porter i el Barça han decicit rescindir el contracte que tenia el jugador fins al 2023 i d’aquesta manera, el club no cobrarà res per la marxa del jugador. Aixó sí, la directiva blaugrana s’estalvia el sou de Neto d’un temporada, uns cinc milions d’euros.

Neto, poques oportunitats en tres anys

Neto Murara va arribar al Barça fa tres temporades en un intercanvi de porters entre el club blaugrana i el València. Cillesen va marxar cap a la capital del Turia, mente que Neto aterrava al Camp Nou. Això sí, la participació del brasiler durant aquests tres anys ha estat molt testimonial. Neto ha jugat 21 partits sent la temporada 2020-2021 la millor ja que va disputar una dotzena de partits. En la primera temporada al club va disputar-ne cinc i la passada temporada en va jugar quatre.

Amb la marxa de Neto, la directiva blaugrana continua donant sortida a aquells jugadors amb els quals no compta Xavi Hernández. Els pròxims a solucionar el seu futur seran Samuel Umtiti i Martin Braithwaite. Mica en mica, el Barça va alliberant massa salarial de cara a poder inscriure les noves incorporacions fetes aquest estiu.