El CE Europa ha guanyat per 0 a 2 al CF Muntanyesa en el duel corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya disputat al Municipal Nou Barris. Amb aquest triomf, el conjunt escapulat elimina l’equip groc-i-negre de la competició. L’Europa d’Ignasi Senabre, molt consistent al llarg dels 90 minuts, ha estat superior als homes de Raul Paje.

L’Europa colpeja a la segona part

El partit ha començat després de realitzar un minut de silenci per la mort de Miguel Rueda, responsable de la secció de futbol sala del Muntanyesa. El CE Europa s’ha avançat al marcador tot just començada la segona part. Alberto González ha marcat el primer gol del curs oficial arribant al segon pal per rematar una centrada des de l’extrem dret. Al minut 60, Velillas ha estat a punt de fer l’empat pel Muntanyesa amb un llançament de falta que s’ha enverinat amb el rebot en un defensor i que ha acabat marxant per la línia de fons.

Adri Gené sentencia l’eliminatòria

Al minut 75, Adri Gené ha fet el segon gol pel CE Europa en conduir un contraatac que ha acabat definint ell mateix, amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha entrat ajustat al pal, gairebé impossible d’aturar per Mourín. Amb aquest gol, tot i les contínues aproximacions a ambdues porteries i la insistència del CF Muntanyesa, el partit s’ha tancat amb un resultat de 0-2 que ha donat el bitllet per a la següent fase a l’Europa.