El Sant Andreu ha perdut per 1 a 0 contra el Badalona Futur al Municipal Hipòlit Planàs de Vic. L’equip de Xavi Molist cau per la mínima en un partit que ha estat molt disputat pels dos equips, però que s’ha emportat el Badalona Futur amb un gran gol des de fora de l’àrea de Segura. Amb la derrota d’avui, els quadribarrats trenquen una ratxa de set partits sense conèixer la derrota.

Primera part molt igualada amb zero xuts a porta

El partit ha començat amb molta igualtat entre dos equips que els agrada sortir jugant amb la pilota. Tant l’equip de Xavi Molist com el de Ferran Costa han intentat dominar el partit però la realitat es que no hi ha hagut un dominador clar. Els jugadors del Badalona Futur han reclamat un penal al minut 35, per una possible mà d’un jugador del Sant Andreu dins de l’àrea, però l’àrbitre no ha assenyalat res. L’única ocasió de la primera part ha estat pel Badalona Futur amb una rematada de cap de Pedraza que ha marxat desviada.

El Badalona decideix a la segona amb un gran gol de Segura

La segona part ha començat molt bé pel Badalona Futur. Segura ha fet el primer pel conjunt badaloní amb un gran xut des de la frontal de l’àrea que ha entrat per l’escaire de la porteria de Jaime. Després del gol, els de Xavi Molist ho han seguit intentant per empatar el partit però a l’equip andreuenc li ha costat molt generar perill a la porteria d’Ortega. Al minut 78, Martí ho ha intentat pel Sant Andreu amb un xut a la mitja volta que ha marxat per sobre del travesser del Badalona Futur. Els quadribarrats no han abaixat els braços i han continuat buscant l’empat de totes les maneres però les ocasions no s’han materialitzat en forma de gol.