Martí Cifuentes, nou entrenador Queen's Park Rangers
Foto: Gonzales Photo/Alamy Live News

(EFE/Redacció) Martí Cifuentes és el nou entrenador del Queen’s Park Rangers, equip de la Segona Divisió anglesa. L’extècnic de la UE Sant Andreu del febrer al maig del 2014, viurà la primera aventura a Anglaterra després de passar per Catalunya, Dinamarca, Noruega i Suècia. El conjunt anglès ha estat 11 temporades a la Premier League, l’última la del 2014-2015.

Martí Cifuentes: Catalunya i futbol nòrdic

Martí Cifuentes, de 41 anys, havia dirigit l’Hammarby suec les dues últimes temporades, després d’haver estat a l’Aalborg, de Dinamarca, al Sandefjord, de Noruega, a les categories inferiors de l’AIK suec i a Catalunya, on va entrenar a la Unió Esportiva Rubí, la UE Sant Andreu i el CE l’Hospitalet.

Últim classificat de la Championship

El Queen’s Park Rangers és, en aquests moments, penúltim a la Championship (Segona Divisió anglesa), amb vuit punts després de 14 jornades, a set de la salvació.

“Estem encantats d’haver pogut portar Martí i ens agradaria donar les gràcies a l’Hammarby per haver ajudat durant el procés. Martí Cifuentes és un fitxatge excel·lent i tenim moltes ganes de veure l’impacte que pot tenir. És algú a qui fa temps que estem i estem encantats d’haver pogut fitxar-lo”, va dir Lee Hoos, conseller delegat del club.