El degoteig de personalitats que visiten l’espai memorial en record de l’expresident del FC Barcelona Josep Lluís Núñez continua a la tribuna del Camp Nou.

Una de les visites més esperades ha estat la presència de la plantilla del primer equip, que s’hi ha apropat abans de l’entrenament previ al partit de tornada de la Copa del Rei d’aquest dimecres contra la Cultural Lleonesa. La plantilla, encapçalada pels capitans Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto, s’han volgut afegir al condol per la defunció de Josep Lluís Núñez. També hi ha anat l’entrenador, Ernesto Valverde, i el president actual blaugrana, Josep Maria Bartomeu, que ha destacat la figura de Núñez, sobretot pel que fa a la feina feta amb la creació de La Masia, la contractació com a tècnic de Johan Cruyff o l’expansió de les seccions barcelonistes.

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona

A la tarda l’entrenador del Barça, Ernesto Valverde, també ha volgut recordar la figura de l’expresident del FC Barcelona Josep Lluís Núñez.

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez

Durant el matí, els primers aficionats han començat a visitar l’espai memorial en record de l’expresident del FC Barcelona Josep Lluís Núñez que està situat a la tribuna del Camp Nou. Durant les primeres hores no hi ha hagut gaire afluència de públic. Des del club creuen que serà aquest dimarts a la tarda quan hi hagi més visitants a l’espai. Un dels primers integrants de la junta directiva que ha passat per l’espai ha estat el vicepresident primer, Jordi Cardoner, que ha explicat el funcionament del memorial.

Jordi Cardoner, vicepresident primer FC Barcelona

Ramon Alfonseda, president Agrupació Barça Jugadors

Els socis del FC Barcelona i aficionats en general també han volgut apropar-se a l’espai memorial per Josep Lluís Núñez. Han destacat la importància de l’expresident en el Barça actual.

El FC Barcelona ha decretat quatre dies de dol, durant els quals les banderes a les instal·lacions del club estaran a mig pal. També es guardarà un minut de silenci en totes les activitats que organitzi el Barcelona, en els entrenaments dels equips blaugrana i en els partits que es disputin aquesta setmana. Els jugadors del Barça lluiran un braçal negre en senyal de dol.

Horaris de l’espai memorial per al públic

Amb motiu de la defunció de l’expresident del FC Barcelona Josep Lluís Núñez, el club ha habilitat un espai memorial a la tribuna del Camp Nou. L’espai està obert des d’aquest dimarts, 4 de desembre, des de les 10 fins a les 21 hdimecres, 5 de desembre, de 10 a 17 h. D’aquesta manera els socis, penyistes i aficionats que ho vulguin podran mostrar el seu afecte i record cap a la figura de Núñez.

 

El club, via xarxes socials, ha expressat el seu condol.

Josep Maria Bartomeu ha recordat la importància de Núñez.

La Confederació Mundial de Penyes del Barça també ha expressat el seu condol.

L’Espanyol s’ha unit al dol per la mort de Núñez.

El Girona també ha lamentat la mort de Núñez.

https://twitter.com/GironaFC/status/1069609962270269440