Atlètic de Madrid Barça lliga femenina
@FCBfemeni

El Barça ha aconseguit una victòria de prestigi davant l’Atlètic de Madrid. Les blaugrana s’han imposat al Wanda Alcalá de Henares per 0 a 3 en un partit que ha dominat de bat a bat. No ha estat una golejada d’escàndol, com és habitual, però sí un triomf molt important davant un dels rivals més difícils de la Lliga.

El Barça, amb una espineta clavada

El Barça tenia certes ganes de revenja perquè en els últims anys les coses no li havien sortit gaire bé en les seves visites al camp de l’Atlètic de Madrid. De fet, la temporada passada va perdre per 4 a 3 en l’única derrota del campionat. A més, dels últims sis enfrontaments només n’havia guanyat un.

Domini aclaparador del Barça

El Barça ha dominat des de l’inici i ha control·lat el matx en tot moment. Les barcelonistes han tingut moltes oportunitats durant la primera meitat. De fet han xutat a porteria un total de deu vegades, quatre d’elles a porteria. Les de Jonatan Giráldez han fet un xut al pal més el gol d’Oshoala al minut 34. Les matalasseres només han pogut fer un xut que ha anat al travesser.

L’Atlètic de Madrid no pot amb el poder ofensiu barcelonista

El Barça ha continuat ofegant l’Atlètic de Madrid i l’entrada de Jennifer Hermoso ha estat decisiva per obrir una mica més la defensa local. Fruit del domini han arribat dos gols més. Aitana ha fet el 0 a 2 en el minut 71 i Lieke Martens el 0 a 3 definitiu en el 74.