L’Europa i el Sant Andreu han empatat a zero en el derbi de la Divisó d’Honor Juvenil, un resultat que no beneficia a cap dels dos conjunts. Des de la temporada 2014-2015 no es produïa un derbi de juvenils entre escapulats i quadribarrats i ha tingut emoció, però no gols.

L’Europa, més vertical a la primera part

L’Europa ha començat molt fort i ha tingut dues oportunitats per desfer l’empat inicial. La primera l’ha refusat el porter Héctor Hurtado i la segona l’ha tret sota pals la defensa quadribarrada. Al minut 35 Hurtado ha tornat a ser decisiu amb una aturada després d’un xut de Barquero i al 38 una altra oportunitat escapulada amb una rematada d’Anguita que ha sortit fora per poc.

Segona meitat més igualada

La segona meitat ha estat més igualada i no ha tingut tantes oportunitats clares en cap de les dues porteries. Els dos conjunts ho han intentat, però sense encert i finalment cada equip s’ha endut un punt, insuficient per als seus interessos.

L’amenaça del descens

El partit ha estat un derbi d’urgències per la posició dels dos equips a la classificació. Els dos conjunts es troben en zona de descens. El Sant Andreu suma quatre punts, mentre que l’Europa en té tres.